Ще пиша много дълго
за любовта без край,
която в мен пламти
и световете озарява.
Ще те любя вечно,
с ненаситна страст,
защото има смисъл.
Думите ми са живот,
а ето, аз съм всичко.
За друг не си мисли,
в други няма вечност.
Срещнала си този,
който е най-потребен.
© Васил Георгиев All rights reserved.