И едно забравят хората,
едно във тоз живот.
Не спираме да ровим злобата...
А доброто?
А доброто...
Едно отричат хората
и това е да са щастливи.
Впиват се в проблемите, тревогите...
Има изход, който не можем да отворим.
За едно живеят хората
и това е Любовта.
Безбройни грехове направили,
изкупват ничия вина.
За едно се борят хората -
един, единствения си живот.
Не излизат победители
и богатствата никой не брои...
© Ваня All rights reserved.