Sep 15, 2007, 4:06 PM

За едно любимо момче 

  Poetry
834 0 0
 

 За едно любимо момче

Ти живота ми осмисли,

ти най-хубавите мигове ми подари

и казваше, че ме обичаш,

но лъгал си ме ти!

Ти всичко поиска,

а  аз ти го дадох.

Сега си доволен навярно,

че така с мен се подигра!

Ах, колко те обичам,

но късно е вече за това,

ти тръгна си, без дори

да подадеш ръка,

без  да се сбогуваш,

без да кажеш ‘На добър час'.

Страхливец  се оказа!

Все още не искам да вярвам,

че ми причини това!

И мислех си, че без теб

всичко ще е както преди,

но разбирам колко много

липсваш ми ти!

Останаха само спомени незабравими,

запечатани в моето сьрце

и  горещи сълзи,

стичащи се по моето лице!

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??