Спираш дъха ми, когато те погледна,
за хиляден път те виждам...
и моето "Обичам те", заклевам се,
не ще да е клетва последна.
Казват, любовта била магия,
тя е радост, трепет, стон, сълза потекла,
но за хиляден път те докосвам
и само "Искам те завинаги"
в мен отеква.
А пита ме някой: "Срещала ли си любовта?"
Маловажно ми звучи, нима този някой
ме е виждал как плача от щастие в прегръдките ти?
Намерих те и в теб се заричам,
пред Бог се моля - пази го,
той за мен е всичко!
© Красинка кръстева All rights reserved.