Неутолима жажда мори
всеки читател на нова Книга.
До дъно чете, ненаситникът, и до самозабрава...
И какъв е ефектът от това безразсъдство?
Омайничета и незабравки
подслаждат всяка глътка на четивото му,
докато
сладостта
не сломи сетивата.
Диагноза „Сетивна Недостатъчност“
получава.
А добрата книга
рани цери.
Души спасява.
От Пъкъла връща.
Нали казват: „В дозата е отровата.“
Затова...
Книга се чете
бавно,
на глътки,
на мигове.
И без очакване.
© Живка Недялкова All rights reserved.