Aug 8, 2007, 9:37 AM

За леденото ти сърце - 2 

  Poetry
584 0 2

Огън студен и вледеняващ душата,
потапящ ме в океан от сълзи,
птица с неизбежен страх от небесата,
угаснали нежни звезди...


Слънце, което не свети за всеки,
огряващо само леденото ти сърце,
една любов, затворена навеки
във твоя поглед, преизпълнен с лед...


Отвори тези студени очи!
Отвори ги и виж!
Някой тук за теб го боли!
Защо още безмълвен стоиш?


Чак сега ли разбираш, че те обичам?
Аз ще съживя твойте умрели звезди!
Ще вдъхна смелост на страхливата птица!
Ще подпаля огъня и нека гори!


Ще разтопя леда във сърцето
и ще ти покажа как се обича!
Ще дам на заключената любов нови пътеки,
по които да може свободна да тича!


Защо пак се жертвам ли? Нима не разбираш?!
Аз съм готова на всичко за теб!
И ето днес пак това за цял живот избирам -
малките ти очички и сърцето ти от лед!!!


На Стоян

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Той не го заслужава, обаче сърцето не пита...
  • Дано той да си заслужава всичко това!
    Поздрави!
Random works
: ??:??