Nov 25, 2010, 12:29 PM  

За лека нощ 

  Poetry » Other
611 0 11

Събирам в шепите на здрача
напръсканите с дъжд усмивки
и мъча се да не заплача
пред празнотата на завивките.

 

 

Публикувано във:

  • В-к Ретро 11-17.11.2011

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??