Майка ми
Моята майка и силна и смела жена не предала се пред страха.
Тя вярва в мен и е до мен.
Мама ме научи да вървя и да тичам, и да обичам.
Като нея силна искам да съм сега
Тя не показва страха.
Мамо мила, колко много те обичам.
и понякога ми се иска пак като дете да тичам.
И като падна как да ставам ме научи.
И колкото и смешно да звучи, мамо, прощаваш ли ти.
Мама - в тази дума има толкова топлина.
Мамо, много те обичам, ти даде крила на моята душа.
Пред сълзи те моля и аз да умра няма да престъпя твоята воля.
© Диляна Мързъкова All rights reserved.