Jul 12, 2013, 11:00 PM

За майката 

  Poetry
494 0 3

О, Майко!

Майко!

 

Ти си

единственото Божество,

което

не познава атеисти!

 

Пред теб

ни трябва твърдо мъжество,

за да признаем,

че сме егоисти...

 

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??