За мен
В душата за мене е веч любовта,
сърце ми е само за тебе, любима,
за мен си единствена, нежна, добра,
единствена ти си за мене сега.
Щастлива, прекрасна,
добра, отзивчива,
ти вечно до мен остани,
във моите вени тече любовта ти,
сърцето ми топли,
душата твори!
© Вал Герх All rights reserved.