Заключих вратата...
Отдавна
никой не влиза през нея.
И без излишни емоции,
някак ще преживея.
Не вдигам кули от пясък,
в облаци не витая.
Само понякога нощем
тайничко си мечтая...
Без условия и въпроси,
да бъда твоето момиче.
Слънчева или ядосана,
да знам,
че за миг ме обичаш.© Елена All rights reserved.