May 3, 2009, 6:09 AM

За очите на свято дете! 

  Poetry
970 0 12

***

Светът е скован от кафези.
С две голи от нокти нозе
ще дращя до кръв...
и до белези...

ЗА ОЧИТЕ НА СВЯТО ДЕТЕ!!!

Градът трансформира се в сова.
Безкрясъчна глуха стена.
Огладняла за тухла-окова.
Удавена с  кръв до смъртта.

А детето лети с пеперуди.
От очите му сълзи искрят.
Но щастливи са тез изумруди.
Без стени е небесен светът
.

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??