Dec 7, 2010, 6:25 PM

За огъня 

  Poetry » Love
1300 0 1

Огнени езици - прегърнати дървета

две по две

говорят, шепнат си и се прегръщат...

 

Вихрен огнен танц на Любовта

и няма самота, в този танц необятен

няма граници - и ти, и аз...

 

Важното във туй деяние

е самият огнен и оранжев танц -

Душа с Душа се сплели -

птици Феникс сякаш...

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??