ЗА ОТКРОВЕНИЦИТЕ ОТКРОВЕНО
На всички творци в този сайт
Приятели , успешни винаги бъдете !
Причини да не спрете милион...
По своя път уверено вървете,
през делниците трудни , сезон в сезон !
Мечтите , нарисувани в картина ,
обличайте във светлина като Моне ,
за да се сбъдват през цялата година ,
доброто никога да не умре !
Щом музата реши да мързелува ,
накарайте я с вашите очи
да види всичко , което Ви вълнува -
зората , птиците , първите лъчи !...
Кое е преходно , кое е тленно ?...
Не си обречен от греховност на лаик ,
щом си възпявал красотата неизменно
и с нея си живял до сетния си миг .
С любов Творецът сътвори земята ,
от памтивека всичко е любов .
С нея раждат се словата
на всяка притча , стих , и благослов ...
Приятели , успешни винаги бъдете ,
причини да не спрете - милион ...
По своя път уверено вървете,
през делниците трудни , сезон в сезон !
© Красимир Кунчечв All rights reserved.