Nov 16, 2013, 7:28 PM

За отплата 

  Poetry » Love
580 0 0

Подарих ти сърцето си без свян, 

в замяна твоето не получих!

Открадна ми душата, а 

твоята не я отключих... 

 

В очите не можа накрая да излъжеш, 

не се получи - истината пролича... 

Отиде си - думичка не каза, 

очите ти отровни - как само ме прорязват! 

 

С гръб изпрати ме, отвъд вратата - с багаж скалъпен изведнъж!

С дъх не понечи за отплата, безгласното "Мерси" да ми дадеш! 

 

© Фатиме Тибер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??