Подлудяваш ме,
изкушаваш ме,
трудно ми е да ти устоя,
но засега се въздържам,
не искам да съгреша,
но докога ще издържа,
самата аз не мога да си обясня.
Твоите целувки с никой друг
не мога да сравня.
Ох,
докога ще стоя настрана!??!
© Десислава All rights reserved.