Нямаш нужда от мене, нали?
Вече силен си, властен и сигурен.
Вече няма да питаш дали
искам моите откраднати мигове.
Нямаш нужда от мене, нали?
Вече няма да съм "до поискване".
Вече няма да питаш дали
искам твоя да бъда, единствена.
Нямаш нужда от мене, нали?
Вече няма да виждаш очите ми.
Вече няма да питаш дали
искам само от тебе да бъда обичана.
Вече няма... Изглежда е нямало
нищо за теб между двамата.
Аз си тръгвам. За теб ще напомня
само белег в сърцето от раната.
© Мая Попова All rights reserved.