Плътта ми е пропита със цигарен дим,
а ти към мен очите си насочваш,
разглеждаш ме и не обливаш с поглед мил
и искаш да прикриеш, че ме омагьосваш...
Косата ми развяна е от полъх на парфюм
и щом към теб загадъчно погледна,
хвани ръката ми и си кажи наум,
че няма да се срещнем за последно...
Когато тялото ми къпе се във светлини
и твоите движения по мен усещам,
прегръщай ме безкрайно и дори да те боли,
обещай ми, че ще ме обичаш вечно...
© Ивона Иванова All rights reserved.