За прощаване
Прощавам ти за дългото прощаване.
Прощавам ти за вчерашния грях.
Умирайки, душата ми без страх
прощава ти за дългото прощаване.
Прощавай гневно на прощаване.
Прощавай всичко сляпо в мен.
Прости за закъснялото съзнаване.
Прощавай ми за дългото прощаване.
© Лили Николова All rights reserved.