При теб ще се завръщам всеки път
Щом за мен ти нещо си припомниш
За мен в сърцето ти ще има кът
Където като ме повикаш аз ще дойда.
Ще те окъпя в лунна светлина
Ще те прегърна с пролетния вятър
Ще те докосна с огнена ръка
За мен ти да си помислиш само!
Ще те окича с есенни листа
Ще ме потърсиш във всяка нота
Ще те целуна с дъждовната вода
Като за мен си спомниш само...
Така ще знаеш завинаги вече,
Дори да съм от тебe толкова далече,
че сърцето мое е само едно
и само твое е разбереш дано!
28.03.2005
© Александра All rights reserved.