За теб през огън ще премина.
За теб звездите ще закрия.
За теб и слънцето ще изгоря.
За теб небосвода ще сваля.
За теб ще спра дъжда.
Луната ще почерня през нощта.
Ще чакам твоя зов.
Да ме извикаш за любов!© Диана Василева All rights reserved.