ЗА ТЕБ
Копнея да усетя с теб наслада,
но си така далеч, така далеч…
Като някаква жадувана награда,
която аз ще чакам веч…
Дано не си илюзия красива –
ще се моля, докато от мен струи
живот,
че душата твоя, много обичлива,
не е измамна маска, а обичащия в теб
човек.
За теб си мисля, че съм слънце топло
и също – летния дъждец.
Дори и на небето да се появят звездите,
пак ще стопля твоето обичащо сърце!
Харесвам те – това не ще го скрия,
но може би и в мрежата личи…
Потънали във флиртуваща магия,
а от монитора летят искри.
Дано се върнем с усмивка ний след време,
на спомена за теб и мен.
И всеки – ти и аз - на другия
снимката да гледа,
да прошепне тихо:
- Ти и в мрака, беше моят слънчев ден!
© С обич от мен за вас All rights reserved.