Аз търся:
спомен един, запечатан красив миг...
спокойствието на нощта...
и да се събудя и да видя твоя лик...
и да усетя силата на любовта...
Аз обичам:
морето, водата и вълните...
теб, любими, децата и хората...
планините, дърветата и горите...
луната, залеза, но не и умората...
Аз искам:
винаги да бъде завинаги...
никога да не казваш никога...
да ме обичаш, разбираш ли?...
по-силно от всякога...
© Оля Валериева All rights reserved.