Nov 12, 2008, 7:23 PM

За теб 

  Poetry » Love
988 0 1
За теб,
написах не един
и два реда...
Защото с теб
изпълнени са
страниците на
моята душа...

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??