На лист хартия с молив ще напиша
с големи букви ОБИЧАМ ТЕ
и после с гумата ще го изтрия -
ще го запазя само в моето сърце.
Ще те докосвам в сънищата само,
ще те прегръщам с тръпнещи ръце.
В съня ще бъдеш моят Рицар -
събрал парченцата от стъкленото ми сърце.
В съня ще те целувам страстно,
а ти ще ме прегръщаш със копнеж.
В съня ще бъда само твоя
и ти ще бъдеш само мой.
В очите ти отново ще се раждам,
в усмивката ти ще блестя
и в устните ти ще намирам -
нектар за своята душа.
© Ди All rights reserved.