Когато се усмихваш.
Огрява слънце в моя ден.
Очите ми се смеят с твоите.
Политам с криле в безкрая син.
Когато ме целуваш.
Изпълва се с нежност моето сърце.
Когато ръцете ми милваш.
Отново се раждам
и смисъл откривам в покоя край мен.
Когато разбирам, че ме обичаш -
по-силна от другите ставам.
И истински влюбена плача,
когато ти казвам -
за теб аз живея, моя любов!...
© Сиана Петкова All rights reserved.