Ти неусетно завладя душата ми,
обсеби нощите и дните ми.
И повече не бих могла сама,
без твоята любов да съществувам.
При всяка нежна песен, всеки стих,
за теб и все за теб копнея.
Повярвай ми, дори за миг
без мисълта за теб не мога да живея.
Какво би бил светът за мен,
ако не виждам твоята усмивка
и погледът - ту властен, ту смутен,
обгръщащ ме като милувка.
Това е моят свят. И моят път в живота.
Това е моята съдба. И моята молитва.
Ако не си до мен, душата ми самотна
покой не ще намери и наранена ще се скита.
© Снежа All rights reserved.