Боядисах си косата зарад теб,
усмихнах се и сложих си червило,
и ритъмът ми май си е наред,
и нищо, че сърцето се е свило.
Очаквам те, ела ме прегърни,
преди да си отидеш раздвоен,
милувката ми в спомен превърни,
събирай чувства, капещи от мен.
Очите ми кафяви все сънувай,
и в спомена ти, мен си ме представяй,
в обятията ти с мисли ме рисувай,
за теб съм само, искрено го вярвай
© Неземна All rights reserved.