За тебе искам песен да напиша,
която да изпея днес на глас.
През устните си тебе да издишам
и времето да спре във този час.
Със облаци от пух ще те завия,
от слънцето ще взема топлина.
Със капки от дъжда ще те напия,
ще пръсна от луната светлина.
И искам със душа да те погаля,
в очите да събудя любовта.
Със погледа си чист да те изгарям
и с чувства да рисувам красота.
В мечтите ми - единствен ти за мен,
а в твоите да бъда аз една.
И в ритъма от сладост окрилени,
да слеем двама... своите сърца.
© Кремена Стоева All rights reserved.