Dec 16, 2010, 2:44 PM

За теб и мен 

  Poetry » Love
854 0 3

За теб и мен

 

Минутите минават, времето отлита,

а когато стана сутрин, все за тебе питам,

ти си толкова добра,

че всичко се обръща веднага.

 

Мисля непрекъснато за тебе,

все едно си имам незаконно бебе,

беше малко смешно май това,

но бързо се влюбва моята душа.

 

Че кой в такова хубаво създание

не би се влюбил моментално.

Аз груб съм малко, но добър,

липсата на смелост в мен я няма,

бих направил всичко на света,

за да бъда с тебе, мила моя.

 

Животът е изпълнен с тъга,

не мога аз всичко да оправя,

но мога с теб да съм сега,

живота мой аз смислен да направя.

© Георги Дочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Определено си много слънчев човекПоздрави!Харесвам:~)
  • Неразбирам какво имаш в предвид MevJones, конкретизирай моля!!!
  • Георги, фокусирай се на любимата, поне нея да не я изтървеш. Щото стихотворението - така или иначе - е изтървано.
Random works
: ??:??