И да избягаш ще те намеря,
ще преплувам всички океани.
От студ и болка ще треперя
и ще се топля с морски пяни.
И да се скриеш пак ще те намеря.
Ще преровя дори пепелта!
И пак от жажда ще треперя,
но ще пия от кръвта.
И да ме убиеш ще се върна.
Ще възкръсна от пръстта!
Ще те търся гладна и измръзнала,
но ще се храня от плътта.
И да изчезнеш от света,
аз пак същия ще те създам.
Ще ти дам образ и душа
и своята за тебе ще продам.
И накрая останала без нищо.
Бз кръв, без плът и душа.
Ще знам че съм направила всичко,
за теб - за да те спася.
И тогава когато ще ме няма,
дори отново гладна и измръзнала.
За теб втори път бих умряла
и втори път от пръстта бих възкръснала!
© Малена All rights reserved.
П.П. Добре дошла между нас!!! Желая ТИ много творчески успехи!