Как ще те любя ли???
Нежно, бавно, мелодично,
лек като перо,
движейки се хармонично,
ще слеем две тела в едно.
Ще бъда като струна,
ръцете твои ще творят
и във соната лунна
ще се моля да не спрат.
Ще изпия Божествения ти нектар
и ще милвам твоите листа,
коленичил като пред олтар
и ще поискам да умра...
Ах, ти, Божествено цвете,
нея любя,
а виждам тебе,
и когато тя трепери във екстаз,
аз чувам твоя глас...
© ЪЪЪ ------- All rights reserved.