За тебе слънцето изгрява,
за тебе ражда се деня,
а вечер нежно засиява
за теб загадъчна луна.
За тебе са цветята пъстри
и многоцветната дъга,
за тебе са звездите светли
и щастието на света.
За тебе бяло е, когато
снегът не спира да вали,
за тебе всичко е красиво –
дори в студени зимни дни.
За теб е любовта безкрайна,
донесла болка и мечта,
за теб е всяка моя тайна,
дарила те със красота.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.