На Е..
Когато не чувам смеха ти, пусто е…
Когато не те виждам, мрак е…
Когато си далече, празно е…
Когато те няма, самота.
Чуя ли те, музика в ушите…
Видя ли лицето ти, светлина блика от всякъде.
Когато си до мене, светът бледнее…
И слънцето е само свещ.
© Илия Пандов All rights reserved.
Велико!