Oct 17, 2008, 5:54 PM

За тебе мисля 

  Poetry » Love
1007 0 4

За тебе мисля, ти за мен копнееш,

приятели сме с теб от векове.

Усещам те в съня ми как ми пееш

а аз ти шепна нежни стихове.

Ти вля във мен вълшебната си сила,

понесе ме във други светове.

Когато съм със тебе само мили,

забравям всички земни грехове.

За кой ли път танцуваме със тебе,

унесени във танца на страстта,

във облаците двамата се реем,

върховно тържество на любовта.

Ти правиш ме безпаметно щастлива

и чувствам, че живея и горя.

И моля Бог страстта ни да е жива,

защото тя ми дава сили да творя.

© Бояна Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??