Нечакана любов, самотна гара
и влюбени сърца на кръстопът
сред бясната човешка надпревара
за постове, пари, продажна плът!
Разпъната на кръста любовта е,
низвергната от всички грехове!
Вселената е няма, тя нехае,
вторачена във нови богове.
И няма ни пощада, ни лекарство!
В мъгла порокът всичко е обвил!
Предадено е Божието царство,
а Юда е Земята наследил!
© Елка Тодорова All rights reserved.