Jul 19, 2014, 6:40 PM

За туй което съм написал 

  Poetry » Civilian
280 0 0

За хиляди неща съм писал
и питам още - за какво?!
И винаги аз търся смисъл...
О, всичко съм видял с око!

 

Доскоро не съм публикувал.
Единствено четях ги сам...
Дори с жена си не общувах.
Аз бях самотник най-голям!

 

И всичко гдето съм написал,
икона бе във моя храм!
На Истината бях орисан.
От думите не ме е срам!

 

 

Разбрах, че това няма смисъл
и по-добре е за света,
да знае какво съм написал,
да може  и мен да чете!

 

От туй не съм очаквал полза,
ни пък вторачване във мен,
за мене то не беше поза
и писах, че бях вдъхновен!
  19.07.2014г. Драгойново

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??