Nov 7, 2012, 10:48 PM

За всеки влак си има пътници... 

  Poetry
1218 0 2

Купувам си билет за никъде
от касата, в която няма никой.
Затегни колана, чака ни излитане.
Виждаш ли? Едно безкрайно нищо.

 

Влак ли чакаш? Той отдавна мина.
Цял живот аз чакам на перона.
С билет за никъде, къде ли ще отида?
За мене място няма във вагона.

 

За всеки влак си има пътници,
но не за всеки пътник има влак.
Тръгни пеша и може някак си
за където тръгнал си, да стигнеш пак.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??