Любов ли?!
Не!
За нея не искам да говоря.
Тя е лъжовна
и от нея много боли.
Защо е така не разбирам.
Моля,
някой да ми обясни.
... ... ...
До вчера беше ми познат.
А днес си мой приятел.
Но приятелство ли е това,
или прераства в нещо по-голямо?!
Усещам, че гледам те по по-различен начин,
но безразличие струи от теб.
Защо прегръща ме,
защо покани ме със теб?!
Щеше да звъннеш, но не го направи.
Звъниш на друга всеки ден
и нея ти прегръщаш.
Може би аз се подлъгах,
но моля те - повече не ме лъжи.
Ако искаш да си с мен, ми го кажи!!!
© Десислава All rights reserved.
Я да се научат тези мъже да говорят!