Протегни ръка и вземи моята,
искам да ме водиш в тъмнината,
тази нощ ще бъдем само двамата,
тази нощ е само наша.
Устните ни пак ще бъдат заедно,
пак ще топлиме с дъха си и плътта си,
нека пак да бъдем само двамата,
нека слеем се във миг на чувства.
© Райна Боянова All rights reserved.
харесах!