Jul 10, 2009, 12:48 PM

Забранено! 

  Poetry » Love
693 0 2

Забранено! Стой!

Не можеш и не искаш?!
И да заключваш, и да чукаш,

                и да забраняваш

- и какво от това - къде сме ние?

В храсти убодени

или мрежи оплетени

плод забранен няма,

само наслада остава,

горяща лудо в сърцата...

Не мога да не те обичам -

отварям очи и в огледалото

поглеждам: не себе си, а теб

                     откривам.

Дори в пожара

          има забрава, всяка струна на тялото ми

теб ще повтаря!

Изплувам от мътни води

от повлеклите ни драми и сълзи,

взирам се нагоре и виждам

две черни греещи здезди...

© ДИМА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ПРАВИЛНООО!
  • Чувствуто е възхитително,кожата настръхва и човека със смисъл и със свобода живее.Последното изречение е прекрасно.
Random works
: ??:??