нощта рисуваше усещане
за някаква далечна близост
красиви
нежни очертания
въздишаха
в космическа омая
но заваля мъгла
и спуснаха се облаци
нощта изчезна
като че никога не е била
деменцията
за бивши чувства
и слова
не ще затихне
сякаш
а може би ще се стопи
в блаженството
на следващата
страст
© Геновева Христова All rights reserved.
нежни очертания
въздишаха
в космическа омая
но заваля мъгла
и спуснаха се облаци
нощта изчезна