Feb 25, 2008, 7:00 PM

Забрави 

  Poetry » Love
586 1 2

Получи се така както исках,

всичко стана както го обмислях.

Извинение исках да получа

и с теб завинаги да приключа.

 Дали доволна съм ме питаш,

виновна да ме изкараш се опитваш.

Сигурна съм, че за мен мечтаеш

и насън тихо ти ридаеш.

Виждам в очите ти желание,

но виждам там и страдание.

Желаеш да ме имаш,

но без мен бавно ти умираш.

Сега замина ти -

да не виждаш моите очи.

Но в теб болката гори

и те следват моите черти.

Казваш, че ме мразиш,

но не искаш да ме забравиш,

искаш моето тяло,

искаш да започнем отначало.

Просто ти ме забрави

от твоите думи ме боли.

Обиждал си ме, знам това,

но знам - болка изпитваш ти сега.

Всичко свърши, разбери,

да ме върнеш - просто забрави!

© Лиляна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??