Забравям те, забравям погледа
Който нежно гледаше ме сутрин.
Забравям и гласа ти
Който ме привикваше към теб.
Забравям и усмивката
Която топлеше ме зиме.
Забравям любовта ти,
Лъжовна, но сладка като мед.
Забравям пръстите
Нежно галещи моето лице.
Забравям обещанията вечни,
Забравям щастието, болката,
Забравям топлината и смеха.
Забравям и сълзите
Които споделихме в трудни дни.
Забравям колко те обичам,
Забравям, че обича ме и ти.
И сега, събуждайки се от милувки,
Чужди, истински и топли,
Спомена за теб нахълтва във ума ми.
Гоня го, но без успех.
Че вечно ще те помня ме е страх,
Искам да забравя, да започна отначало.
Искам да живея, да обичам пак.
И плахо моля в този късен час
‘Забрави ме, за да те забравя аз’.
© Луна Скай All rights reserved.