Oct 4, 2005, 7:23 PM

Забравям, че ме има 

  Poetry
921 0 4

И съм перо,
потапяно в топлата рана на желанието,
в мастилницата на природата дълбоко потапяно,
и ангелска ръка преписва с мен
на всичките
живи и мъртви езици
и с всичките живи и мъртви езици
"Песен на песните"
по твоето тяло...

прегръщам те,
забравям, че ме има...

© Стефан Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??