Тишината дреме сладко,
уморено дреме,
две
Л В
Е И
Д С
Е У
Н Л
И К
И
струйки спряло време
пробиват мрака
лепнещ
от неозвучени думи
и от аромата на плътта.
ОРГАЗЪМ.
Две
неизречени слова - висулки
проникват ледено във мрака
с две
Т О
Р Ч
Ъ А
П К
Н В
Е А
Щ Н
И И
Я
и освещават със духа си
знака
от уплътнено време,
стенещо
с ухание на тишина
с две струйки слети във едно
ЗАЧАТИЕ.
© Ангел All rights reserved.