/моля ви не решавайте задачата
без сборника по смехонометрия/
Представете си една жена-стихия,
/ако сте я срещали, знаете какво е/,
умножете я по шест /силна олелия/
това началото е на уравнението мое.
Задачата развийте в една пицария,
тези шест жени, много приказливи
седят и си говорят /теми пиперлия/
в смях заливат се, диви и бъбриви.
Добавете на масата съседна мъж
самотен, много мълчалив, смутен,
вестник той чете, задълбочено уж,
и не помръдва и е леко притеснен.
Руменина избива,треперят нозете
степенувайте на квадрат търпение,
сега скоби сложете и ги затворете
разделете на четири часа веселие.
Видяхте тук условието на задачата
сега с усмивка отговора получете.
Пита се, докато мъжа беше на масата
колко страници от вестника прочете?
Отговор: ........
© Анета Саманлиева All rights reserved.
ето и Креми потвърждава за веселбата наша.
Поздрав и весел ден ви желая.