Apr 17, 2008, 4:59 PM

Задето приживе... 

  Poetry » Humour
1352 0 33

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Какво направи с мен? Какво ми стори?

През пет секунди в пощата си влизам...

Уж празни приказки ми наговори,

а виж сега- за още се облизвам...

 

Те - лудите, се срещали на моста...

Без ден и час, и друга уговорка...

Че луд си - луд, личи  ти, даже доста,

ама и аз раздавам го отворка...

 

То бяхме поетично-романтични...

То бяхме ветрове, реки и сЪлзи...

Мен ако питаш - май не сме със всичкия...

Изкукахме по-психо от Пегъзи...

 

По-дявол от жена, да знаеш, няма!

Пази се от отровата и змийска,

щом каже: "Йок файда. За чеп  не става...",

ако за друго  скоро ти  не стиска...

 

В друг свят като се срещнем под земята,

когато вече спуснат ни гюрука,

с бастуна ш' та зачукам по главата,

задето приживе не ме изчука...

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??