Nov 11, 2022, 2:12 PM

Задкулисие 

  Poetry
284 0 0

I. Политическа драматургия

За какво нужни са днес

сцена парламентарна, депутати-артисти?

щом на Демокрацията пиесите

режисират се все зад кулисите.

 

II. Заключение

... И цялата BG демокрация

накрая самообобщи се

в една дума кратка -

                          Задкулисие.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??