Nov 3, 2018, 2:19 PM  

В сърцата, чак до гроб ще ни пробожда 

  Poetry » Other
566 5 7

Душите ваши в нас витаят още –

мир на праха ви, Господ да прости!

Прекараните общи дни и нощи,

завинаги прокараха следи.

 

Живи са спомените, натежали,

с любов и радост, с болка и тъга.

Каквото сте могли, сте ни го дали,

оставаме със общата съдба.

 

Това е ден за почит и за прошка,

че ние, земните сме в грехове.

В сърцата чак до гроб ще ни пробожда,

ведно, а измеренията – две!

 

3.11.18: Задушница е!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??